12 Immulina + 12 Immu-mai plusz 1-1 ajándék termék

Az ajánlat 12 doboz Immulinát és 12 doboz Immu-mai-t tartalmaz, amik mellé ajándékba adunk 1 doboz Immulinát és 1 doboz Immu-mait, ezáltal a csomag tartalma összesen 13 doboz Immulina és 13 doboz Immu-mai kapszula.

320 400 Ft

Elfogyott

Az Immulina egyedülálló beltartalommal rendelkezik, 4000 -féle testet felépítő vitálelemmel, és mindez könnyen felszívódó kelát kötéssel rendelkező tápanyagok.

MI TALÁLHATÓ AZ IMMULINÁBAN?

 • Az idegsejtképzéshez kifejezetten szükséges különlegesen ritka nyomelemeket nagyon magas mennyiségben tartalmaz.
 • Különlegesen gyors gyulladáscsökkentő regeneráló képességgel rendelkezik.
 • Rendelkezik azokkal a katalizátor összetételekkel, amiből az emberi test energiát termelhet.
 • Jótékonyan hathat az immunrendszerünkre, segíthet megelőzni a leggyakoribb fertőző betegségeket. Ezért különösen a téli időszakban érdemes többet fogyasztani.
 • Nagy segítség lehet a test méregtelenítésében.
  Azoknak kifejezetten érdemes lehet beiktatniuk a napi étrendjükbe, akiknek az immunrendszere valami miatt padlón van. Aki nem tud megfelelően működni (például legyengültek egy hosszú betegség után vagy műtét után lábadoznak).
 • A szemünk egészségéhez a legtöbbször az A-vitamin hiányt társítjuk, és a hagyományos megközelítés szerint nagy mennyiségű sárgarépa fogyasztásával megóvhatjuk a látásunkat. Az Immulinában azonban legalább annyi, vagy sokkal több A-vitamin található, mint a sárgarépába. A Immulinában található zeaxanthin emellett a makuladegenerációtól (sárgafoltsorvadás-tól) is védi a szemünket.
 • Az IMMULINÁT a különböző krónikus betegségekben szenvedőknek is érdemes lenne esetleg szedni, például azoknak, akik cukorbetegek, vagy csontritkulásuk van.
 • Azoknak akinek agy, vagy ideg esetleg ízületi gyulladásuk van, igazán érdemes lehetne megpróbálni.
 • Különleges, a szívizom sorvadás, sérülés esetén, esetleg magas a vérnyomásuk, azoknak komoly segítség lehet. Ezeknél a betegségeknél ugyanis gyakori a szervezet krónikus gyulladása, mely hosszú távon jelentősen károsíthatja a sejtjeinket.
 • A házi kedvencek egyszerű és könnyű segítsége lehet, ha ismeretlen a baj és időben kapja az állat is.

 

Az IMMU-MAI Májtisztító Termék összetevői: Porított Chlorella alga (Chlorella vulgaris, Chlorella pyrenoidosa), máriatövis (Sylibum marianum) mag kivonat, huminsav por, articsóka (Cynara cardunculus var. scolymus) kivonat.

KINEK AJÁNLOTT AZ IMMU-MAI MÁJTISZTÍTÓ  TERMÉK FOGYASZTÁSA?

A készítmény méregtelenítő-májtámogató hatása kedvező lehet mindazok számára, akiknek szervezete fokozottan toxikus környezetnek lehet kitéve (pl. munkahelyi ártalom, rendszeres alkoholfogyasztás, dohányzás, stb.). A nagyvárosi környezet fokozott szabadgyökterhelésének ellensúlyozására, tartósított, rendszeresen kemikáliákkal kezelt élelmiszeripari termékeket fogyasztók számára, tartós nem-szteroid gyulladásgátló kezelésben részesülők számára. Krónikus májbetegek, akut májbetegségekből felépülők esetén segítheti a máj regenerációját.

Az IMMU-MAI Májtisztító  Termék alkalmazása és adagolása:

Biztonság érdekében kúraszerű alkalmazást javasolunk, kevesebb mint 3 hónap terjedelemben. A Chlorellával szembeni mellékhatások a források szerint a hosszas, több hónapos szedés során jelentkeztek. Szilimarin kivonatból a napi 200 – 400 mg dózisra kellene törekedni. A Chlorella fogyasztása nem szigorúan behatárolt 15 mg-tól 5.000-ig terjedő javallatokat olvastam. Leggyakoribbnak a 150-300 mg közötti adagokat találtuk. Articsóka, mint élelmiszer gyakorlatilag nem korlátozott.

Kosár
A kosár jelenleg üres.
Vásárlás folytatása
0