Immu-mai próbacsomag

Az Immu-mai próbacsomag 14 kapszulát tartalmaz, ami 5 – 10 napra elegendő adag egy felnőtt ember számára.

A hatását már 2-5 napon belül érezned kell, így a 14 kapszula elegendő ahhoz, hogy megtapasztald jótékony hatását.

A kapszula tartalmaz immulina spirulina algát, chlorella algát, humin savat, articsóka kivonatot, máriatövis mag kivonatot.

2 800 Ft

Kinek ajánlott az IMMU-MAI Májtisztító  Termék fogyasztása?

A készítmény méregtelenítő-májtámogató hatása kedvező lehet mindazok számára, akiknek szervezete fokozottan toxikus környezetnek lehet kitéve (pl. munkahelyi ártalom, rendszeres alkoholfogyasztás, dohányzás, stb.). A nagyvárosi környezet fokozott szabadgyökterhelésének ellensúlyozására, tartósított, rendszeresen kemikáliákkal kezelt élelmiszeripari termékeket fogyasztók számára, tartós nem-szteroid gyulladásgátló kezelésben részesülők számára. Krónikus májbetegek, akut májbetegségekből felépülők esetén segítheti a máj regenerációját.. Az Immu-Mai az egy tudatossan tervezett készítmény, ahol az algát olyan folyélkony alkotóelemmekel táplálták a termesztés alkalmával, ami a beltartalmát fokozzta a méregtelenítő képesség javítása érdekében.

(A szabadgyökök oxigén- vagy nitrogénalapú molekulák, amelyek különféle kulcsfontosságú fehérjéket támadhatnak meg a szervezetünkben, de akár a DNS is a célpontjukká válhat.)

Az IMMU-MAI Májtisztító  Termék alkalmazása és adagolása:

 Biztonság érdekében kúraszerű alkalmazást javasolunk, kevesebb mint 3 hónap terjedelemben. A Chlorellával szembeni mellékhatások a források szerint a hosszas, több hónapos szedés során jelentkeztek. Szilimarin kivonatból a napi 200 – 400 mg dózisra kellene törekedni. A Chlorella fogyasztása nem szigorúan behatárolt 15 mg-tól 5.000-ig terjedő javallatokat olvastam. Leggyakoribbnak a 150-300 mg közötti adagokat találtuk. Articsóka, mint élelmiszer gyakorlatilag nem korlátozott.

Kosár0
A kosár jelenleg üres.
Vásárlás folytatása
0