Véleményekért, ha olvasnál, írnál, vagy kérdeznél, látogass el a FACEBOOK CSOPORTUNKBA:

Nyugi Pack

1 db Herbafulvó essencia 750ml, 1db Vitaking Lutein , 1 db Vitaking 400gr-os C vitamin por, 1 db Immu-Flex, 1db LRH – “Megoldások veszélyes környezetre” könyv

24 680 Ft

A termék megvásárlásával 493 pontot szerzel.

IMMU-FLEX

HATÓANYAG NAPI ADAGBAN (10 ML) NRV%

OGYÉI SZÁM: 28811/2022

Hogyan hathat az Immu- Flex?

HALKOLLAGÉN

A kollagén az emberi szervezet kötőszöveteiben mindenhol jelen levő alapanyag. A  porcokon kívül ez alkotja a vér sejtek burkát, a bőr vázát, hajat és körmöket, ínszalagokat, artériák falát, ez rögzíti a fogakat az ínyben, stb. Mivel a csontképződéshez egy porc alapú „öntőforma” szükséges, az egészséges csontképződéshez is elengedhetetlen. A kollagén egy szálas szerkezetű fehérje, amit aminosavak építenek fel. Szerkezet alapján 25 féle kollagént ismerünk. Kollagén fogyasztásával biztosíthatjuk a porcok, ízületi felszínek regenerációjához szükséges alapanyagot. A kollagén pótlás igazolt helyet kapott a degeneratív ízületi megbetegedések kiegészítő terápiájában. *

C-VITAMIN

A C-vitamin is számos egyéb funkciója mellett még a saját kollagénünk előállításához szükséges, hiányában két alapvető aminosav: a prolin és lizin nem képes a kollagénbe beépülni. Így a sérült, élettani feladatát ellátni képtelen kollagén és porc képződhet.

https://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=OJ:L:2012:136:0001:0040:en:PDF

Ezen túlmenően még víz-oldékony antioxidánsként véd a szabadgyökök kémiai károsító hatása ellen.

https://eur-lex.europa.eu/legal-content/EN/ALL/?uri=celex%3A32012R0432

Számos ízületi romló folyamat, a szabadgyökök által okozott mikroszkópikus sérülésekkel lobban be. A C-vitamin továbbá elősegíti a kvercetin felszívódását is. Ami egy bioflavonoidok csoportjába tartozó olyan antioxidáns, ami az IMMU- FLEXben viszont erősíti és kiegészíti a C-vitamin antioxidáns védőhatását. Az antioxidánsok minden sejt- és szövetféleséget védenek a szabadgyökök károsító hatása ellen, így az izületi porcot is.

 

MSM

Az MSM (metil-szulfonil-metán) egy kénszállító molekula. Jelentős mennyiségben van jelen az emberi és állati szervezetekben, ugyanis a kötőszöveti elemekben a kén szolgáltatja keményen rugalmas kötéseket. Hiányában zavart szenved a porcépítés, a porc regenerálódás. Tanulmányok igazolják gyulladásgátló hatását, ezáltal fájdalomcsillapító hatását izületi gyulladásokban.

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/23011466/

 

GLÜKOZAMIN

A glükozamin nitrogéntartalmú szénhidrát, a kötőszövetek rugalmasságát és vízmegkötő képessége révén azok hidratáltságát biztosítja. Mivel azonban a porcszöveteknek nincs érhálózata, a glukozamin a porcszövet táplálásában és anyagcseréjében is nélkülözhetetlen. Humán vizsgálatok igazolják, hogy hosszú távú alkalmazása mellékhatások nélkül csökkentheti az artrózisos beteg tüneteit.

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/17270442/

 

HIALURONSAV

A hialuronsav szintén egy nagy molekulájú szénhidrát, nagy vízkötő képességgel. Számos szövetben és szervben jelen van (szem, bőr, csontok, porcok, izületek). Az izületi porcokban és hártyákban, mint kenőanyagot ismerjük.

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/26893053/

 

Ezzel meghosszabbítja az izületek ép működésének időtartamát és csökkentheti a fájdalmat, és a gyulladást.

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/23226979/

 

Bár az általános gyakorlat szerint a hialuronsavat leginkább közvetlenül az izületbe való beinjekciózással alkalmazzák, egy placebo-kontrollált, kettősvak klinikai vizsgálat eredménye szerint szájon át való alkalmazása 2 hónapon át, szintén hatásosnak bizonyult.

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/18208600/

 

Az emberi szervezetben élettartama mindössze néhány nap, ezt követően új hialuronsavnak kell beépülnie. Megállapítást nyert, hogy a kor előrehaladtával testünk hialuronsav regenerációja egyre csökken, ami azonban pótolható. Reumatológiai és ortopédiai felhasználásán kívül alkalmazzák a kozmetikában, bőrgyógyászatban, szemsebészetben, urológiában és orr-fül-gégészetben is. A hialuronsav kutatásnak egyik vezéregyénisége egy magyar kutató, Dr. Balázs Endre (1920-2015) volt, aki már 1942-ben szabadalmaztatta.

http://www.matud.iif.hu/08maj/09.html

 

Az Immu- Flex hatóanyagai egymást erősítve hozzájárulhatnak az egészséges porcszövet képződéshez és regenerációhoz, az ízületi porcok táplálásához és anyagcseréjéhez, antioxidáns összetevőkkel védhetik az izületeket a degeneratív folyamatoktól, illetve gyulladásgátló-fájdalomcsillapító hatással enyhíthetik a panaszokat.

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/18417116/

 

Kinek javasolható az Immu- Flex? Miért próbáljam ki?

Összetevőinek szinergista, egymás hatásait kiegészítő és erősítő hatásainak hála, az IMMU- FLEX különösen alkalmas lehet, az izületi degeneratív (sokzületi reuma, osteoartrózisok) betegségek kockázatával élő egyének számára, megelőzés esetleg regenerálás céljára, már akár fiatalabb korban is. Ahogyan izületeiket megterhelő sportolók és nehéz fizikai munkát végző egyének számára is.

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/23358550/

Már a kialakult ízületi betegségben az állapotromlás lassítása, a fájdalmas és gyulladásos panaszok enyhítésére alkalmas lehet.

 

Az Immu- Flex alkalmazása és adagolása.

Napi 1 ivóampulla tartalmát keverje el egy adagnyi tetszőleges folyadékban (ivóvíz, gyümölcslé, tea, joghurt, stb.). Lehetőleg étkezés előtt, vagy étkezés után 1 órával fogyassza. Ne keverje alkoholos vagy magas koffeintartalmú italokba. Bármely napszakban fogyasztható, de célszerű naponta kb. ugyanabban az időszakban. Bármi rendellenesség esetén hagyja abba és forduljon rendszerünk kezelő orvosához.

A javasolt napi adagot ne lépje túl, csak saját döntésére!

 

Az Immu- Flex tárolása.

A készítmény hőtől, napsugárzástól védett helyen szobahőmérsékleten ( 20 C’-on) tárolható saját csomagolásában. Felhasználható a csomagoláson feltüntetett lejárati határidőig. A felbontott ivóampulla tartalma nem tárolható, azonnal el kell fogyasztani.

Gyermekek elől elzárva tartandó.

 

Lehetséges mellékhatások és figyelmeztetések.

Az Immu-Flex biztonsággal fogyasztható az előírások betartása mellett https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5372953/ Mellékhatásokat nem ismerünk. Halakra, tenger gyümölcseire allergiás egyéneknek számára a készítmény fogyasztása nem javasolt, illetve allergia próba javasolt. Várandós anyáknak ismeretek hiányában nem javasolt, de egyeztessen rendszerünk orvosával. Előrehaladott veseelégtelenségben szenvedők, csak a kezelőorvos javaslatai alapján szedhetik.

 

A készítmény nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes

étrendet és egészséges életmódot. Nem helyettesíti a szakorvosi

ellátást és gondozást.

 

Kérdései esetén forduljon cégünkhöz: e-mail: renevalkft@gmail.com

LOT Regisztráció: 10032024ER/2

 

Hatóanyag Mennyiség 1 kapszulában NRV%
Halkollagén 500 mg NA
MSM 250 mg NA
C-vitamin 100 mg 125 %
Glükozamin 100 mg NA
Hialuronsav 5 mg NA
Kvercetin 2,5 mg NA

 

NRV = napi fogyasztásra javasolt mennyiség felnőttek számára
NRV% = az említett adag hány százaléka a napi fogyasztásra ajánlott mennyiségnek
NA = nincs adat (nem létfontosságú anyag, hivatalos NRV nincs megállapítva)

 

1 – BRUYÈRE O, ZEGELS B, LEONORI L, RABENDA V, JANSSEN A, BOURGES C, REGINSTER JY.: EFFECT OF COLLAGEN HYDROLYSATE IN ARTICULAR PAIN: A 6-MONTH RANDOMIZED, DOUBLE-BLIND, PLACEBO CONTROLLED STUDY; COMPLEMENT

THER MED. 2012 JUN;20(3):124-30

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/22500661/

https://www.scielo.br/j/rbgg/a/fk95TfhxB7mPsmqYRDdHH8K

Mi az a Herbafulvo?

 

A Herbafulvo essencia magyar fejlesztésű, kézműves termék. Kizárólag természetes anyagokat, gyógynövényeket, fulvosavat, arginint, parajdi sót és almapektint tartalmazó vegán étrend-kiegészítő természetes édesítőszerrel.

A Herbafulvo ital összetevői napjaink emberének kínálnak megoldást, a modernkori problémákból kialakuló egészségi problémák megelőzésére és kezelésére fókuszál.

Fogyasztásával helyreállíthatjuk szervezetünk természetes egyensúlyát, különösen a bélflórában, mely az immunrendszer jó működéséhez elengedhetetlen.

Nincs mellékhatása. Fogyasztása mindenkinek ajánlott.

Kitűnő emésztésre vágysz

A Herbafulvoban található gyógynövények, fulvosav és almapektin kifejezetten jó hatással vannak az emésztőrendszerre, támogatják a tápcsatornában a jó baktériumok jelenlétét, a megfelelő bélflórát. Csökkentik a bélben jelentkező gyulladásokat, segíthetnek emésztési problémák esetén.
A fulvosav támogatja más tápanyagok felszívódását, így azok jobban hasznosulnak, a szervezet több energiához tud jutni.

Jó keringés a célod

A Herbafulvo természetes összetevői közül több serkenti a vérkeringést, támogatja a szív- és érrendszer egészségét. Csökkenti a vér koleszterinszintjét, tisztítja az érfalakat, csökkenti a meszesedés kockázatát, támogatja a megfelelő keringés helyreállítását, javítja a szervek vérallátását és a perifériás keringést.

 

Erős immunrendszert szeretnél

A megfelelő emésztés fontos és nélkülözhetetlen az immunrendszer megfelelő működéséhez. Ugyanakkor a benne található más összetevők, vitaminok, ásványi anyagok, antioxidánsok révén is támogatja a szervezet védekezőképességét. Az L-arginin például fokozza a T-sejtek termelődését.

 

A Herbafulvo kedvező hatásai

 

  • Jó hatással van a vérkeringésre, az érrendszerre.
  • Segíthet az optimális vérnyomás elérésében.
  • Támogatja az emésztőrendszert és a megfelelő bélflórát.
  • Erősíti az immunrendszert.
  • Növeli a szellemi és fizikai teherbírást.
  • Támogathatja a máj és a vese védelmét.
  • Segít a vércukorszint szabályozásában.

Természetes összetevői – és hatásuk

Fulvosav – emésztés, bélflóra, immunitás, szív, méregtelenítés, energiaszint
Almapektin – bélműködés, bélflóra, immunrendszer, szív és erek, keringés, koleszterinszint

Parajdi só – immunrendszer, anyagcsere, szív- és érrendszer, vérnyomás
Arginin – immunrendszer, szív, vérkeringés, vérnyomás
Lecitin – immunitás, szív, erek, keringés, energiaszint, máj egészsége
Mezei sóska – emésztés, immunerősítés, koleszterinszint, vérnyomás, méregtelenítés
Nagy csalán – vértisztítás, vércukorszint, immunrendszer, méregtelenítés, vese
Orvosi székfű – emésztőrendszer, immunrendszer, gyulladáscsökkentés
Orvosi zsálya – emésztés, gyomorbántalmak, érrendszer, gyulladáscsökkentés, máj, vércukor
Fekete áfonya – keringés, érrendszer, visszerek, koleszterin, vércukorszint, vérnyomás, immunitás
Édeskömény – emésztőrendszer, emésztési panaszok, gyulladáscsökkentés, salaktalanítés
Ánizs – emésztés, szív- és érrendszer, immunrendszer, gyulladáscsökkentés, máj
Máriatövis – immunrendszer, máj és méregtelenítés, koleszterin, vércukor, energiaszint
Vadrózsa – emésztés, immunrendszer, gyulladáscsökkentés, vese
Papaya – emésztés, immunrendszer, szív egészsége
Inulin – emésztés, bél- és immunrendszer
Nikotinsavamid – vérkeringés, vérnyomás, emésztőrendszer

Citromsav – emésztés, szív és erek, energia, méregtelenítés, vércukor
Tejsav – test biokémiai folyamatai, savfok csökkentés
Steviol-glikozid – természetes édesítés, kalóriaszegény
Káliumszorbát – tartósítás

 

Papaya kivonattal

Ez a változat papaya levél kivonattal egészül ki. A papaya enzimekben gazdag, amelyek segítenek a zsírok, fehérjék és szénhidrátok megemésztésében. Ugyanakkor segítheti az immunrendszer működését.

Kosár1
-
+
Végösszeg:
19 560 Ft
Vásárlás folytatása
1

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le egyik eseményünkről sem!